Winkel, bestel hier topkwaliteit Franciacorta

Kies een categorie Franciacorta

Verfijn je keuze door hieronder een categorie te kiezen binnen onze Franciacorta's van eigen import. Lees meer over deze verschillende typen om te bekijken wat bij jouw smaak past.Kies een categorie

 

Elisabetta Abrami Mousserende Wijnen van het Jaar

  • Onze prijs: €172.20 (incl. BTW)
  • Extra voordeel:

  • Aantal:  • Toevoegingen
    Persoonlijk kaartje €1.24


  • Voorraad: 0
  • Let op: bij voorraad 0 kun je bestellen, maar zal de levertijd langer zijn dan gebruikelijk.
Special Instructions


Tip een vriend(in)!


Elisabetta Abrami Mousserende Wijnen van het Jaar
Elisabetta Abrami Mousserende Wijnen van het JaarElisabetta Abrami Mousserende Wijnen van het JaarElisabetta Abrami Mousserende Wijnen van het JaarElisabetta Abrami Mousserende Wijnen van het JaarElisabetta Abrami Mousserende Wijnen van het Jaar
Elisabetta Abrami Mousserende Wijnen van het JaarElisabetta Abrami Mousserende Wijnen van het JaarElisabetta Abrami Mousserende Wijnen van het JaarElisabetta Abrami Mousserende Wijnen van het Jaar
Algemene informatie:

Producent:

Elisabetta Abrami

Naam:

Winnaars Proefschrift Concours Elisabetta Abrami Franciacorta

Kwaliteit:

Franciacorta DOCG

Type:

Brut en Rosé Brut

Alcoholpercentage:

12,5% vol.

Sboccatura:

Okt 2020


Achtergrondinformatie:

Details van Elisabetta Abrami Brut Details van Elisabetta Abrami Brut 

Details van Elisabetta Abrami Rosé Brut Details van Elisabetta Abrami Rosé Brut Algemeen:
Elisabetta Abrami is een relatief nieuwe producent binnen Franciacorta met grote ambities en een duidelijke visie: het produceren van kwalitatief hoogstaande en biologische franciacorta's met een relatief hoog gehalte pinot nero druiven. Alle druiven worden inmiddels volledig biologisch geteeld, Elisabetta heeft na een vijfjarige conversieperiode om de grond te reinigen, in 2010 dan ook haar certificering afgerond.
Meer informatie over Elisabetta Abrami Franciacorta.

Met deze mixdoos met drie flessen Franciacorta Brut en drie flessen Franciacorta Rosé Brut haal je de top van mousserende wijn in deze prijsklasse in huis volgens het Proefschrift Concours. Zie ookdit nieuwsberichten de oorkondes bij de foto's hierboven (klik om te vergroten).
Bestel nu deze mixdoos ontvang tijdelijk een gratis exemplaar van de Jaargids Wijn 2013! En als je via iDeal betaalt, ontvang je ook nog eens een gratis stopper.

Brut:
Zuivere en opwekkende Franciacorta Brut van 80% Chardonnay en 20% Pinot Nero. Toegankelijk genoeg om een breed publiek blij te maken en meer dan genoeg diepgang om de ervaren bubbeldrinker te kunnen verrassen.
Uitgeroepen tot mousserende witte wijn van het jaar binnen de categorie wijnspeciaalzaak / slijterij en prijscategorie € 20 - €30.

Rosé Brut:
Rosé gemaak op de maceration methode. Dit betekent dat bij deze wijn ook de eerste vergisting 'in rosé' is geweest, door de schillen van de Pinot Nero druiven direct na de persing kort mee te laten vergisten. Dit in tegenstelling tot de meeste rosé mousserende wijnen, waar simpelweg een scheutje rood wordt toegevoegd om de kleur te creëren. Het resultaat is een uitermate gebalanceerde en ronduit sensationele rosé: met afstande de beste die wij geproefd hebben in Franciacorta.
Verkozen tot mousserende roséwijn van het jaar binnen de categorie wijnspeciaalzaak / slijterij en prijscategorie € 20 - €30.

Lekker bij:
Brut: Ideaal aperitief of bij een licht voorgerecht.
Rosé: In de franciacorta regio wordt deze wijn de hele maaltijd doorgedronken. Ideaal bij lams- en kalfsvlees of verschillende salumi.
Satèn: Bij schelp- en schaaldieren of verse vis of natuurlijk als aperitief.