Franciacortaproeverijen

Op een proeverij van De Franciacortaslijterij ga je veel leren, maar we houden het wel luchtig. Wij proeven met een kleine groep, wij doen bewust gaan inloopproeverijen. Proeven met een groep is altijd leuker omdat je met elkaar in discussie kunt gaan over de wijn en wij in de gelegenheid zijn om iedereen iets te vertellen over de wijnen. 

Op onze proeverijen gaan we je helpen met goed proeven van de verschillende wijnen. Daarom beginnen we het verkennen met de basissmaken van ons palet en proeven we daarna een aantal basis Franciacorta-smaken zoals gedroogd fruit en amandelen. Als de voorbereiding compleet is, zal er een ruim assortiment Franciacorta's aan bod komen waarbij je verbaasd zult zijn over de variatie die je in deze ene wijnsoort kunt ontdekken.

Rechtsboven bij 'agenda' vind je de komende data. Klik op de beschrijving van de proeverijen voor meer informatie en inschrijven. Je kunt je ook inschrijven op de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze proeverijen.

Een proeverij op locatie?

Naast de individuele proeverijen, kunnen we uiteraard ook maatwerk leveren op locatie. Vul je wensen in op het contactformulier hiernaast en we organiseren we samen een unieke proeverij!