Franciacorta, een stijlvol relatiegeschenk

Op zoek naar een stijlvol en vooral smakelijk relatiegeschenk of kerstpakket? Een mooie geschenkverpakking Franciacorta leent zich hier perfect voor.

In onze winkel kun je kiezen voor individueel verpakte flessen in geschenkverpakking of houten kist. Kijk hiervoor bij de opties naast de flesfoto. Ook het toevoegen van een kaartje met persoonlijke tekst behoort tot de mogelijkheden. 

Naast individueel verpakte flessen en flessen in magnumformaat (zie hiernaast), is er natuurlijk nog veel meer mogelijk. Kijk voor inspiratie op het gebied van relatiegeschenken in combinatie met één van onze mousserende wijnen in onze folder:

Brochure relatiegeschenken Brochure relatiegeschenken 

Als u hierop klikt, start er een download van een pdf bestand. 

Gebruik het contactformulier rechts onderaan de pagina om een individuele aanvraag te doen voor relatiegeschenken. Hoe meer informatie u geeft in het eerste veld, hoe beter wij een passend voorstel kunnen maken wat we u zo snel mogelijk zullen sturen!

Voorbeelden

Bekijk de foto's voor voorbeelden van relatiegeschenken met onze franciacorta's. Klik op de foto's voor een vergroting.

Cascina San Pietro franciacorta Brut in transparante geschenkzak met Italesse glas.Elisabetta Abrami franciacorta rosé brut met Italess glas.Le Nez du Vin; educatieve wijnset om geuren te leren herkennen. Leverbaar in combinatie met onze mousserende wijnen.Overzicht van verschillende wijnen en verpakkingen.Overzicht van verschillende mousserende wijnen in magnumformaat met bijbehorende verpakking.Koker voor flessen van Villa Franciacorta. Ook beschikbaar in bruin en in magnumformaat.