Winkel, bestel hier topkwaliteit Franciacorta

Kies een categorie Franciacorta

Verfijn je keuze door hieronder een categorie te kiezen binnen onze Franciacorta's van eigen import. Lees meer over deze verschillende typen om te bekijken wat bij jouw smaak past.Kies een categorie

 

Villa Franciacorta Proefdoos

  • Onze prijs: €97.20 (incl. BTW)
  • Extra voordeel:

  • Aantal:  • Toevoegingen
    Persoonlijk kaartje €1.24


  • Voorraad: 15
  • Let op: bij voorraad 0 kun je bestellen, maar zal de levertijd langer zijn dan gebruikelijk.
Special Instructions


Tip een vriend(in)!


Villa Franciacorta Proefdoos
Villa Franciacorta ProefdoosVilla Franciacorta ProefdoosVilla Franciacorta ProefdoosVilla Franciacorta ProefdoosVilla Franciacorta Proefdoos
Villa Franciacorta ProefdoosVilla Franciacorta ProefdoosVilla Franciacorta ProefdoosVilla Franciacorta ProefdoosVilla Franciacorta Proefdoos
Algemene informatie:

Producent:

Villa

Naam:

Proefdoos Villa Franciacorta

Kwaliteit:

Franciacorta DOCG

Type:

Brut en Satèn

Alcoholpercentage:

12,5% vol.

Sboccatura:

Verschillende data zie specificatie vd flessen


Achtergrondinformatie:

Details van Villa Franciacorta Cuvette Brut Details van Villa Franciacorta Cuvette Brut 

Details van Villa Franciacorta Emozione Brut Details van Villa Franciacorta Emozione Brut 

Details van Villa Franciacorta Saten Brut Details van Villa Franciacorta Saten Brut 


Algemeen:
Villa Franciacorta bevindt zich in een middeleeuws kasteel in Monticelli Brusati; het hart van de Franciacorta regio. Villa is een bedrijf met een rijke historie waar al wijn werd geproduceerd in de negentiende eeuw. In de jaren zeventig hoorde Villa Franciacorta bij de voorlopers die Franciacorta als regio voor mousserende wijn op de kaart heeft gezet. Meer informatie over Villa Franciacorta.
Met deze proefdoos kun je kennismaken met drie geselecteerde franciacorta's van Villa: de klassieke brut, de zachte en opwekkende satèn en Cuvette; één van Villa's bestsellers.

Brut Millesimato:
Gebalanceerde en elegante wijn, impressies van vers en gedroogd fruit, broodkorst. Wordt altijd van één oogstjaar gemaakt. 85% Chardonnay, 10% Pinot Nero, 5% Pinot Bianco.

Satèn Brut Millesimato:
Verfijnde wijn met een ragfijn perlage. Ideaal aperitief maar ook een perfecte begeleider van bijvoorbeeld gestoomde witte vis. Satèn is altijd 'blanc de blancs' en heeft een lichtere druk in de fles en dus een zachtere bubbel.

Cuvette Brut Millesimato:
Bijzonder rijke wijn die jaarlijks wordt gemaakt van een selectie van de beste druiven. Door de ontwikkelde en krachtige smaak, met peer, meloen, karamel en toast, een goede begeleider van de hele maaltijd.